Daca ati vizitat blogul meu in ultimii ani si inca nu ati aflat de canalul meu de Youtube, va recomand sa aruncati un ochi pe acolo. Cine stie, poate gasiti materiale care sa va ajute, sa va informeze. Daca mai aveti nevoie de un alt motiv pentru a vizita canalul meu de YT, va mai dau unul. In urma cu vreo 2 ani am inceput sa postez filmele drumetiilor pe care le fac, adunate intr-o serie sub denumirea Vlog pe Munte (VPM).

La data la care postez articolul asta am ajuns la episodul 27, care prezinta partea a doua a drumetiei in Muntii Retezat.

Episoadele nu au o lungime standard, desi majoritatea au peste 30 de minute, unele ajungand chiar si la o ora.

Primele episoade sunt mai prost filmate(mea culpa), mai prost editate, insa progresul este vizibil de la episod la episod. Genul acesta de filmari nu sunt pe gustul tuturor, fiind lungute, insa pentru cineva care vrea sa vada mai mult dintr-un traseu anume, si nu este suficient un clip de 5 minute, pot fi chiar interesante.

Plus ca se mai intampla cate una, alta. Nimic care sa merita titluri de clickbait, mai ales ca nu imi sta in fire sa fac asta.

Dialoguri prea multe nu sunt, intrucat nu este genul de emisiune in care sa vorbesc foarte mult. Descriu trasee, uneori descriu ce se vede dar multe cadre sunt doar cu sunetul naturii sau cu muzica.

In prezent lucrez la urmatoarele doua episoade, filmate in Bucegi, unul la Tiganesti, altul pe Valea Alba.

Daca vrei sa vezi episoadele, click pe acest playlist.

Nu uita sa te abonezi pentru a primi notificare atunci cand postez un episod nou sau alt clip de prin munti. Fara sa ma eschivez, va spun ca m-ar ajuta si pe mine daca v-ati abona. Nu stiu daca stiati, dar este foarte greu sa aduni 1000 de abonati pe Youtube, fara sa faci reclama platita. Momentan sunt aproape de 500 de subscriberi, ceea ce nu e chiar rau, dar daca vreti sa ma sustineti, asta ar fi un mare ajutor.

Va multumesc si va promit ca voi lucra din ce in ce mai bine la filmare si editare, ca voi sa va bucurati la maxim de filmarile mele.

Imi doresc sa pot sa livrez continut de calitate, caci altfel ce rost ar mai avea?

Pe langa filmarile din seria Vlog pe Munte, mai postez si alte videouri mai scurte, de la cascade, lacuri, de la cetati, manastiri sau biserici fortificate, sate de munte, filmari de pe drumul spre munte, turme de oi pe care le intalnesc pe munte.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.